fbfeed

Elbilplassen
1 month ago
Borettslag uten elbil-ladere kan tape på boligmarkedet

Det er ingen tvil om at uavhengig av din holdning til elbil, så vil du tape penger om du ikke følger med tiden. Kan jeg få installert bensinpumpe hjemme tiden er forbi.

Stadig flere boligkjøpere forventer å kunne lade elbilen i garasjen, men mange steder er det ikke mulig. Nå vil Norsk boligbyggelag ha større fart i utbygging av ladere.

1 month ago
Elbiler må ut av kollektivfeltet til påske

Snart må det være minst to personer i hver elbil som i morgenrushet benytter kollektivfeltet mellom Holmen og Sandvika på E18.

1 month ago
Ferdig Snakka

Hva er best av:

1 month ago
Nå: Tesla har tidenes mest solgte bilmodell i Norge

... på én måned - og elbilen har fortsatt mer enn elleve dager igjen på å forbedre rekorden ytterligere. Importøren tror Elon Musk følger med.

1 month ago
Ferdig Snakka

Som sjåfør har du det fulle og hele ansvaret for bilens ferd på vegen. Å tro at dagens «autopilot» fritar for ansvar og aktsomhet vitner om at enkelte sjåfører burde vært luket ut av ... See more

Det gjelder å holde henda på rattet uansett

1 month ago
Elbilrush i Genève

Bilutstillingen i Genève viser at mange av de store bilprodusentene nå mener alvor med sin elbilsatsing. Årets bilutstilling i Genève er den 89. i rekken. Det er ventet at over 660.000 besøkende ... See more

1 month ago
Nesten 2.000 nordmenn har bestilt – på to uker!

Ny modell får bedre rekkevidde og sterkere motor.

1 month ago
Donald Trump vil kutte elbil-støtte

Det kan få betydning også utenfor USA.

« 2 of 6 »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial